PVC настилки и стенни покрития

Фирма „Гертех Трейдинг“ ЕООД работи с производители на PVC настилки, които са водещи в цял свят като Altro, Upofloor, Fatra, Grabo,Poliflor и др.

Тези подови настилки се характеризират с висока износоустойчивост и покриват високите изисквания за хигиена и поддръжка. Определени колекции отговарят на много специфични условия като антибактериалност, антистатичност, проводимост, с противоплъзгащ (antislip) ефект, което ги прави незаменими при използването им в болници, санаториуми, поликлиники, спа центрове, в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, както и в лаборатории, операционни, телекомуникационни центрове, оборудвани с чувствителна електронна апаратура. Повечето от тях са и киселиноустойчиви и се държат много добре в агресивна среда. Богатата цветова гама може да задоволи и най-претенциозния клиент.

Сред предлаганите настилки има колекции с антистатични и проводими свойства за използване в лаборатории, операционни и помещения за работа с електроника.

Altro – висококачествена хомогенна PVC настилка с висока степен на износоустойчивост, антибатериална, киселинноустойчива, нехлъзгаща се, с изключителна здравина. Произвежда се с дебелина от 2 до 4 мм – рулонен материал.

При работа фугите се съединяват с термична „заварка“. Възможни са различни цветови комбинации.